Retourneren

Niet helemaal naar wens?

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wat jammer! Neem even contact met mij op via het contactformulier, via de mail nolet@bynolet.nl of via Whatsapp 06-12750642. Ik verneem graag van je waar je niet tevreden over bent, om mijn service te kunnen blijven verbeteren.
Ontvang je liever een andere kleur of een ander model? Ruilen mag!
Retour sturen is ook mogelijk. Lees hieronder hoe dit in zijn werking gaat.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 1,92 per envelop binnen Nederland (20-50 gram), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nolet@bynolet.nl of via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
By Nolet

Invalsweg 8
7586 RC Overdinkel
Nederland

Je kunt gebruik maken van het retourformulier. Deze kun je hier downloaden: Retourformulier

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met nolet@bynolet.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering maatwerk:

Op maat gemaakte sieraden die via de webwinkel worden gekocht, zijn in opdracht van de klant gespecificeerd. Het herroepingsrecht geldt niet op de op maat gemaakte sieraden, deze kunnen dus niet geretourneerd worden. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.